skip to Main Content

Sjung om studentens lyckliga dar! Den stora dagen är äntligen här och ni vill fira er telning ordentligt. Och många med er. Släktingar, vänner och faddrar har anmält sin ankomst. Vore det inte skönt att kunna ta emot alla utan trängsel och slippa all disk efteråt? Med en studentmottagning hos Märtas mat kan ni fokusera på det roliga och njuta av den stora dagen.

Vi dukar upp den buffé ni önskar och ni kan mingla fritt med varandra. Vill ni hålla tal och sjunga sånger är det fritt fram, ni har lokalen för er själva.

Vår festlokal ligger nära Lysekils gymnasium och ni promenerar hit på 9 minuter. Stor parkering finns också nära.

Hos oss har ni möjlighet att:

  • Löva entrén med björkar i spann och sätta upp ballonger.
  • Kompletta dekoren med era studentplakat
  • Dekorera borden med egna bordsdekorationer/detaljer
  • Hålla tal, mingla och sjunga sånger
  • Starta med mingel i syrenbersån

Studenterna har som tradition att åka iväg till Smögen efter maten. Då kan sällskapet sitta kvar hos oss och småprata.

Pris för festlokal

När ni bokar vår festlokal betalar du endast för mat och dryck. Själva lokalen, serveringspersonal, porslin, städning med mera ingår. För lokalen tar vi emot beställningar för sällskap på 25-60 personer.

Mat

Vi skapar mat efter önskemål eller efter er kalasbudget, och vi kan också komma med förslag. Vi erbjuder drycker av alla slag, och vi har fulla rättigheter för slutna sällskap.

Vägbeskrivning

Följ vägen från Campus Väst, korsa Drottninggatan in i Gamlestan och ta vänster så hittar ni Märtas Mat på Gamla Strandgatan. En stor parkering finns vid Drottninggatan.

Back To Top