skip to Main Content

En närstående har gått ur tiden och ni vill ha en respektfull och ombonad minnesstund, där ni kan pratas vid och minnas i lugn och ro, samtidigt som ni får en måltid tillsammans innan alla vänder hemåt. Då är Märtas mysiga lokal ett bra alternativ.

Restauranglokalen är intim, med hemma hos-inredning som skapar avkoppling, och även igenkänning hos de äldre. Ni har lokalen för er själva och slipper opassande stoj från andra. Personalen är omtänksam, lågmäld och proffsig. Ljus står tända på borden. Ni kan utforma minnesstunden precis som ni vill ha den. Det gäller både mat, dryck, dekoration och kringarrangemang. Det mesta går att ordna och vi hjälper er. Vi ordnar fram bord för foton om så önskas. Barnbarnen kan leka och botanisera bland gamla saker i inredningen. Ni bestämmer hur minnesstunden ska se ut och vi hjälper er att planera.

Hos Märtas mat kan ni :

  • hålla tal
  • ha bordsplacering om så önskas
  • ta med egen bakgrundsmusik om så önskas
  • ha med foton i ram eller visa bildspel på medhavd dator

Pris för lokal

När ni bokar vår lokal betalar du endast för mat och dryck. Själva lokalen, serveringspersonal, porslin, städning med mera ingår. För lokalen tar vi emot beställningar för sällskap på 25-60 personer.

Mat

Vi lagar mat utifrån era önskemål eller efter er budget, och vi kan också komma med förslag. Vi erbjuder till exempel en populär klassikermeny som känns igen av flera generationer/uppskattas av de äldre.  Barnportioner eller annan mat för barnen går att ordna.

 

Back To Top