skip to Main Content

Märtas mats lokal i Lysekil är ett utmärkt val för en jubilarmiddag.  Här har ni lokalen för er själva och kan hålla tal utan sorl från andra.

Jubilar firas - fylla jämnt middagEn älskad person fyller snart jämnt och vill fira med familj, släkt och nära vänner. Dagen ska bli perfekt och minnesvärd, utan ansträngade förberedelser. Förutom god mat och dryck önskas en stämningsfylld middag med bra service och utan onödig väntan. Stämmer detta in på er? Då bör ni prova Märtas Mat.

Restauranglokalen är intim, med hemma hos-inredning som skapar trivsel och avkoppling. Personalen är proffsig och har fullt fokus på er eftersom bara ni är här. Ni kan utforma dagen precis som ni vill ha den. Det gäller både mat, dryck, dekoration och kringarrangemang. Det mesta går att ordna och vi hjälper er. Vi ordnar fram presentbord och vaser för blommor. Barnbarnen kan leka och botanisera bland gamla saker i inredningen. Vill ni ta ett avbrott för en promenad mellan rätterna och tårtan går det fint – valet är ert. Ni bestämmer hur jubilardagen/middagen ska se ut och vi hjälper er att planera.

Hos Märtas mat kan ni :

  • hålla tal
  • sjunga
  • ha bordsplacering om så önskas
  • ha med tårta från annan leverantör
  • ta med egen bakgrundsmusik om så önskas
  • ha med egen trubadur
  • visa bildspel på medhavd dator
  • byta platser så ofta ni vill så alla kan prata med alla

Pris för festlokal

När ni bokar vår festlokal betalar du endast för mat och dryck. Själva lokalen, serveringspersonal, porslin, städning med mera ingår. För lokalen tar vi emot beställningar för sällskap på 15-65 personer.

Mat

Vi lagar mat utifrån era önskemål eller efter er kalasbudget, och vi kan också komma med förslag. Vi erbjuder till exempel en populär klassikermeny som känns igen av flera generationer/uppskattas av de äldre.  Barnportioner eller annan mat för barnen går att ordna.

Jubilarmiddag hemma

Föredrar ni att ha jubilarmiddagen i hemmet och vill ha personal på plats går även det bra.

Back To Top