skip to Main Content

Festlokalen hos Märtas mat & catering i Lysekil rymmer upp till 65 personer. Inredningen är mysig och gammaldags, med hemma-hos-känsla. En lokal som inbjuder till avkoppling, skratt och förtroliga samtal. Fulla rättigheter för slutna sällskap. 

Lokalen ligger i mysiga Gamlestan med kullerstensgränder och bebyggelse från 1700-talet. Det sätter stämningen redan innan sällskapet kliver in genom dörren hos Märtas mat. Här möts ni av en ombonad miljö med gamla utdragssoffor, träbord och inredningsdetaljer från en svunnen tid.

Festlokalen används flitigt för bröllopsmiddagar, firande av jubilarer och födelsedagar. Släktträffar, dop och studentmottagning är också vanliga, och rena kalas såklart. Företag hyr ofta lokalen för att ha avdelningsmiddag eller kickoff-måltid, som lätt kan kombineras med vin- eller whiskeyprovning. Minnesstunder lämpar sig också väl tack vare den ombonade miljön. Lokalen består av tre olika rum, så även mindre sällskap kan lätt trivas.

Bokar du lokalen hos oss betalar du endast för mat och dryck. Själva lokalen, serveringspersonal, porslin, städning med mera ingår. För lokalen tar vi emot beställningar för sällskap på 20-60 personer. Lokalen är fördelad på tre rum med blandade bord för 4, 6 och 8 personer. Vi kan också duka om till långbord i det innersta rummet. Har ni beställt buffé dukar vi upp den i mittenrummet.

Vi lagar mat efter önskemål eller kalasbudget, och hjälper dig gärna med förslag och prisexempel. Vi erbjuder både buffé, fat- och tallriksservering. All mat lagas från grunden och råvarorna väljs med omsorg.

Ni har lokalen för er själva, vi hyr ut den åt ett sällskap i taget. Här kan ni lätt hålla tal, mingla eller byta sittplatser med varandra under kvällens gång.

Det finns en ingång till lokalen och en toalett i lokalen. Köket ligger i nära anslutning, utan att det blir stojigt. Handikappanpassning: Lokalen ligger i markplan utan trappa. Däremot har ytterdörren en högre tröskel mot gatan. Dörren och badrumsdörren har standardmått och är tyvärr inte handikappanpassade. I det stora rummet går det bra att ha en rullstol vid mittenbordet. Framkomligheten för en rullstol i de olika rummen är begränsad så mingelmöjligheten är begränsad.

Boka lokalen genom att ringa oss på 0523-171 72.
Lokalen kan bokas året runt.

Back To Top