Du eller någon i familjen fyller år – kanske rentav jämnt. Du vill fira födelsedagen …. men vill gärna slippa bestyret och själv känna dig som en gäst på kalaset.
Då är Märtas Mat en bra lösning. Här kan du fira fullt ut och och njuta av mat i restaurangkvalitet. Komponera kvällen/dagen precis som du vill ha den, lokalen är er. Särskilda önskemål går ofta att lösa och föredrar du förslag från oss löser vi det.
Så här kan en födelsedagsmiddag hos Märtas se ut: Börja firandet med lite mingel och en fördrink, medan de sista gästerna väntas in. Kanske en toastmaster hälsar alla välkomna. Sätt er sedan till bords för en trevlig sittning. Vinet hälls upp och dofterna sprids från köket. Alla pratar med alla, stämningen och sorlet stiger. Skratt och nya bekantskaper. Skål på dig! Mingla mellan rätterna eller sitt kvar vid borden, det är upp till er. Efter desserten är det skönt med en bensträckare före tårtan, om ni äter den hos oss.
Kvällen rullar vidare och rundas av i lokalen vid midnatt. Önskar man nattamat går det att ordna. Vill ni lämna lokalen en stund för en aktivitet som kvällsdopp, beachvolleyboll eller tipspromenad så går det utmärkt. Vi står redo när ni kommer tillbaka.
Hos Märtas mat kan ni:
- hålla tal
- sjunga festvisor
- ha med tårta från annan leverantör eller beställa från oss
- byta platser så ofta ni vill så alla kan prata med alla
- ta med egen musik och dator
- ta med egen trubadur
- spisa EP:s från 50-talet
- ha bordsplacering om så önskas
- Vill ni boka en skärgårdsbåt för en utflykt hjälper vi er.
Pris för festlokal
När ni bokar vår festlokal betalar du endast för mat och dryck. Själva lokalen, serveringspersonal, porslin, städning med mera ingår. För lokalen tar vi emot beställningar för sällskap på 25-60 personer.
Mat
Vi lagar mat efter önskemål eller efter er kalasbudget, och vi kan också komma med förslag. Vi erbjuder både buffé och tallriksservering. Barnportioner eller annan mat för barnen går att ordna.
Meny-exempel
Självklart kan ni komponera er egen meny eller få fler förslag från Märtas.
Förrätt: Skaldjurscocktail med Rhode Island-sås samt jättekrutong.
Varmrätt:
- Skaldjursfyllda rödtungsrullader i vitvins-sås med hummersmak samt dillduchesse.
eller - Långkokt flankstek med hasselbacks-potatis, mustig gräddsås, baconlindade gröna bönor och svartvinbärsmarmelad.
Dessert: Hovdessert á la Märtas, maräng, chokladsås, grädde & frukt.