skip to Main Content

Planerar du en större fest eller en middagssittning och önskar festpersonal tillsammans med matleveransen? Då kan vi oftast leverera personal också.

En fest innebär ofta att en särskild bemärkelsedag firas och då är det mycket som pockar på värdens uppmärksamhet. Samtidigt vill värden uppleva festen och umgås med alla gäster. Då är det skönt att ha personal på plats som sköter om det praktiska. De fyller på tomma glas och byter ut faten. De löser gästernas önskemål och svarar på deras frågor. Uppstår något missöde – till exempel glas som välter – kan personalen snabbt och diskret städa upp.

Märtas mat har rutinerad personal och vi arbetar ofta på plats hos kund. Inte minst om sällskapet ska flytta sig mellan olika platser under firandets gång. Vi har arbetat på bröllop, middagar och större födelsedagsfester med liveband. Vi har dukat upp på båtturer och i lador. Vi är värdens extra händer under festens gång och kan hjälpa till med olika sidouppdrag. Vi är vana att sköta logistik och att ligga steget före.

Service hemma hos, ombord på båtar, i festtält, lokaler och trädgårdar – allt går lika bra.

 

 

Back To Top