Bröllopsmiddag

Kanske planerar ni ett skärgårdsbröllop eller önskar en bröllopsmiddag i en avspänd miljö istället för i en extravagant? Då kan Märtas restauranglokal passa bra. Detsamma gäller om ni vill fira er bröllopsdag med en god middag och nära vänner.

En bröllopsmiddag i vår hemma-hos-inredning är avstressande. Hos oss kan ni trivas, hålla tal och ha med egen musikant. Ni väljer själva meny; antal rätter eller en buffé som lockar till mingel och småprat mellan gästerna.  Ni kan också ta med egna bordsdekorationer.

Vi ordnar också bröllopscatering för många bröllop och har arbetat i de flesta av traktens lokaler. Vi hjälper er också att planera mat- och dryckesbiten för ert bröllop. Läs mer på länken.

Kommer ni sjövägen till Märtas mat finns det möjlighet att anlägga i Norra hamnen. Därifrån får ni en kort promenad genom Gamlestans gränder. Vi kan tipsa om båt för ert sällskap. Vi har arbetat på de flesta och vet deras plus och minus.

Väl framme samlas ni för att skåla och mingla med gästerna, förslagsvis i Märtas mysiga syrenberså. Minglet pågår tills det är dags för middagen. Vi har då dukat upp och dekorerat med enhetligt porslin, bestick samt säsongens blommor.

Köket erbjuder en trerätters festmeny och vi kan skräddarsy efter era önskemål. Finns det önskemål från barn, allergiker eller specialkost möter det inga hinder. På vårt möte inför bröllopet pratar vi igenom era idéer och bestämmer tillsammans menyn.

Efter middagen är det dags för brudparet att skära upp bröllopstårtan. Det är ett stort ögonblick. Ni kan själva välja en bröllopstårta från valfritt bageri som levererar den till oss. Vi kan också baka tårtan enligt era önskemål.

PS: Kanske vill ni ha vigseln till havs? Då kan vi skicka med trevliga korgar med tilltugg att ha ombord.

Pris för festlokal

Stora sällskap hyr ofta egen lokal, men för ett mindre sällskap är lokalen ofta för stor. Den drar med sig merarbete och kostnader. Hos oss betalar du endast för mat och dryck. Själva lokalen, serveringspersonal, porslin, städning med mera ingår. För lokalen tar vi emot beställningar för sällskap på 15-65 personer.

Mat

Vi lagar mat efter önskemål eller efter er matbudget, och vi kan också komma med förslag.