skip to Main Content

gratinerade havskräftor catering märtas mat

Vi levererar cateringmat till fester och vi erbjuder både festbuffé och mat upplagd på fat. Om ni önskar kan vi också  lägga upp maten på plats och servera på tallrik.

Vi lagar även festmat efter önskemål eller kalasbudget. Be oss gärna om ett menyförslag för sällskap på 25-200 personer.

Festbuffé

Här ser ni Märtas bufféförslag, ett exempel på populära rätter. De passar till bröllop, studentmottagning, kalas, dop, catering eller att avnjutas på mysiga Märtas.

Önskar ni i stället komponera er egen buffé har vi en buffémeny med ytterligare ca100 rätter att välja bland.

Märtas bufféförslag

  • Saltimbocca på fläskytterfilé (örtfylld och lindad med parmaskinka).
  • Rosmarin- & vitlöksgrillade kycklingspett.
  • Grillad laxfilé i citrusmarinad.
  • Potatisgratäng med purjolök.
  • Pastasallad med fetaost, oliver och pesto.
  • Coleslaw-sallad.
  • Tomat- & löksallad.
  • Marinerade färska champinjoner.
  • Märtas hembakta fröbaguetter.
  • Dragon- & dijonsenapssås.
  • Grönsallad.

Detta är ett förslag, återkom gärna för priser och fler förslag.

Märtas middagsförslag

Ett litet smakprov på hur en trerätters middag på Märtas kan se ut.

Märtas middagsförslag

  • Förrätt:
    ” Klassiker” Gratinerade kräftor med chipotlemajonnäs och surdegsbröd.
  • Varmrätter:
    – Fisk: Varm Ceasar á la Lysekil, grön-/rotsaker på ceasarsås toppad med halstrad torskrygg, parmesanflakes och baconcrisp.
    – Kött: Halstrat vildandbröst med västerbottengratinerad mandelpotatis, portvinsås med körsbär samt liten anklever-paté.
  • Dessert:
    Chokladpaté på blåbärscurd med Märtas mandelbiskvier & brynt socker.

Pris: Kontakta oss för pris, eller menyförslag. Vi skapar även menyer efter Er budget.

Menyförslag Klassiker

Klassikerna, när man vill ha det där som man inte ätit på ett tag, men som är så beprövat och gott.
Passar många jubilarer med barn och barnbarn samt kära vänner, samt alla andra som gärna vill återkoppla i tid och smak.

Middagsmeny med ”Klassiker”, ett beprövat alternativ.

Förrätt: Skaldjurscocktail med Rhode Island-sås samt jättekrutong.

Varmrätt:

  • Skaldjursfyllda rödtungsrullader i vitvinssås med hummersmak samt dillduchesse.
    eller
  • Långkokt flankstek med hasselbackspotatis, mustig gräddsås, baconlindade gröna bönor och svartvinbärsmarmelad.

Dessert: Hovdessert á la Märtas, maräng, chokladsås, grädde & frukt.

Pris: För priser kontakta oss, vi skapar även menyer utifrån Er budget.

 

 

Back To Top