Catering

Märtas mat & catering erbjuder catering för sällskap på 15-200 personer. All mat lagas från grunden och råvarorna väljs med omsorg. Vi levererar maten hem till dig, eller till den festlokal eller båt du bokat. Festbufféerna är vackert upplagda på fat vid leverans. Har ni beställt en-, två- eller trerätters middag kan vi lägga upp maten på plats hos er.

Maten lagas efter önskemål eller kalasbudget. Önskar ni buffé har vi cirka 100 rätter att välja bland. Be oss gärna om ett menyförslag.

Var gäst på din egen fest

Vore det inte skönt att slippa stå i köket under festen? Unna dig en riktigt trevlig fest där du kan umgås med dina gäster. Genom att beställa cateringmat får du mat i restaurangkvalitet och kan njuta fullt ut av festen.

Vi kan även erbjuda personal tillsammans med cateringen. Vår personal är vana att duka upp, servera eller sköta mat och dryck på fester och bröllop. Service hemma hos, ombord på båtar, i festtält, lokaler eller trädgårdar – allt går lika bra.

Lysekil med flera orter

Vi levererar inte bara lokalt i Lysekil utan även i regionen, till exempel till Orust, Hamburgsund och Uddevalla. Bor du en bit bort fraktar vi maten i värmeskåp och sänder med fat och skålar för uppläggning. Om ni önskar kan vi också lägga upp och dekorera maten på plats. Vi tar med oss kortterminalen ut så betalningen är smidig. Vi kan också fakturera.

Alla cateringtjänster

Bröllop

Bröllop

Vi levererar ofta catering till bröllop och hjälper er att planera mat & dryck för…
Catering med personal

Catering med personal

Planerar du en större fest och önskar festpersonal tillsammans med matleveransen? Eller planerar du en middagssittning och…
Festmat

Festmat

Vi levererar cateringmat till fester och vi erbjuder både festbuffé och mat upplagd på fat.…
Luncher

Luncher

Jag lagar luncher under frihet & inspiration - utifrån de bästa råvarorna för dagen skapar…
Porslinsuthyrning

Porslinsuthyrning

Här kan du hyra porslin för din fest. Med hyrporslin får du en enhetlig dukning…
Konferenser och företag

Konferenser och företag

Många företag använder idag sina egna lokaler för möten, konferens och utbildning. För er kan…
Catering julmat

Catering julmat

I juletid erbjuder vi julmat för catering, utöver vårt vanliga cateringutbud; jultallrikar och julbuffé. Catering/avhämtning…
Catering- och hyrvillkor

Catering- och hyrvillkor

Här kan ni se våra leveransvillkor, hyr- och beställningsvillkor. Tveka inte att fråga oss om…

2 Comments

  1. Enl. dagens telefonsamtal önskas menyförslag för 30 – 40 pers fredag den 8 juli kl 18. Leverans till Skandiamuseets lokal.

Kommentera