Cateringvärdinna hemma hos

Cateringvärdinna hemma hos

Planerar du en finare middag eller fest i ditt hem? Ett tillfälle där allt ska skötas perfekt, men utan att du behöver ta hand om det själv? … Kanske en speciell middag för två? Eller en företagsmiddag där ni vill kunna prata ostört? Vi kan erbjuda en mat- och dryckesansvarig som arbetar på plats hos dig. Hon anländer före dina gäster och förbereder allt i köket och alla drycker.

Du får en köksansvarig som kan laga maten efter dina önskemål, och som kan sköta servering, mat- och dryckesstationer. Här kommer Johannas stora erfarenhet från finare restauranger in. Skaldjur, rätter med många smaker, extravaganta efterrätter – allt går lika bra. Bestäm menyn och köp hem råvarorna. Eller lämna allt till Johanna, valet är ditt. Maten kan lagas på plats eller levereras.

När middagen är över och gästerna har gått hem möts du av ett skinande rent kök. Allt har flutit på under kvällen, inga glas har varit tomma, allt har skett i rätt tid. Maten har smakat himmelskt. Betjäningen har varit uppmärksam men diskret, eller med lite småprat om så önskas. Johanna är bra på att läsa av stämningen och följer era önskemål.